ISOB Isolatiespuiten heeft jaren ervaring in spuitisolatie (isolatiespuiten). Niet alleen hebben wij de perfecte materialen (pur ofwel polyurethaan) maar ook de benodigde vakkennis. Spuitisolatie vormt een belangrijk onderdeel voor het vochtvrij maken en de warmteregulering van huizen en andere objecten. Spuitisolatie is geschikt voor vele toepassingen, mits de juiste methodiek wordt toegepast. Hoe dan ook, met de juiste keuze van het materiaal, wordt in grote mate de functionaliteit bepaald.

Twijfelt u wat spuitisolatie voor u kan betekenen, weet u niet precies met welke keuze u het gewenste effect bereikt? Laat u zich dan door ons adviseren, met onze ruime ervaring weet u precies welke mogelijkheden er zijn met spuitisolatie of andere varianten. Spuitisolatie heeft geheel eigen specificaties en is zeer millieu vriendelijk!

Purschuimisolatie

Wij staan garant voor een perfecte naadloze isolatielaag. ISOB Isolatiespuiten is de specialist op het gebied van isolatie purschuim (ofwel polyurethaan) en is u graag van dienst. De keuze voor gieten of sprayen is afhankelijk van de toepassing. Wij denken graag met u mee en adviseren u de beste oplossing.

Wist u dat u met de juiste isolatie van uw huis een hoop energiekosten kunt besparen en zeer millieu vriendelijk is? Met isolatie purschuim bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. ISOB Isolatiespuiten heeft een jarenlange staat van dienst op het gebied van isolatie purschuim. Wij hebben zelfs voor bijzonder specifieke toepassingen passende materialen. Wij verzorgen onder meer vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden van spuitisolatie of andere vormen van isolatie indien gewenst.

De voordelen:
Hoge isolatiewaarde
Duurzaam
Schimmel afstotend
Water afstotend
Luchtdicht
Lager stookkosten
Naadloos

afbeelding contactpersoon Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 30+ jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl