Wie de kou buiten wil laten en de warmte binnen, boekt met de juiste buitenmuur isolatie het gewenste effect. Geen betere isolatie dan buitenmuur isolatie. Ons bedrijf heeft een keur aan mogelijkheden en is jarenlang ervaren. Maak snel een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Heeft u plannen voor uw buitenmuur en de isolatie ervan? Wilt u zich uitgebreid laten adviseren? Wij hebben alles voor bestaande woningen en nieuwbouw.  Met ISOB Isolatiespuiten komt u gegarandeerd tot een goede oplossing.

Voor de juiste buitenmuur isolatie is een goede oriëntatie de moeite waard. Bij ISOB Isolatiespuiten vindt u vakmanschap, een deskundig advies en de beste service. Naast buitenmuur isolatie verzorgen wij de isolatie van vloeren, leidingen, pontons, boten, jachten en complete woningen. Laat u zich door ons uitgebreid voorlichten en maak uw keuze in buitenmuur isolatie weloverwogen.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten

Natuurvriendelijk isoleren: Spouwmuurisolatie met EPS parels

Bij het isoleren van uw huis is het belangrijk om niet alleen te denken aan comfort en energiebesparing, maar ook […]

schuurisoleren

schuur isoleren tegen vocht komen machines in te staan. En in de winter gaat de kachel aan.

Buitengevel laten isoleren door professionals

Een aantal jaar geleden werden we benaderd door onze klant die met het idee liep om tijdens de bouw van […]