Purschuim

Wij staan garant voor een perfecte naadloze isolatielaag. ISOB Isolatiespuiten is de specialist op het gebied van isolatie purschuim (ofwel polyurethaan) en is u graag van dienst. U kunt hierbij kiezen voor gieten of sprayen. De keuze voor gieten of sprayen is afhankelijk van de toepassing. Wij denken daarin graag met u mee en adviseren u de beste oplossing.

Wist u dat u met de juiste isolatie van uw huis een hoop energiekosten kunt besparen en zeer millieu vriendelijk is? Met isolatie purschuim bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. ISOB Isolatiespuiten heeft een jarenlange staat van dienst op het gebied van isolatie purschuim. Wij hebben zelfs voor bijzonder specifieke toepassingen passende materialen. Wij verzorgen onder meer vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.