Kruipruimte onderkant vloer isolatie met PUR

Ga je je kruipruimte isoleren? Doe het dan meteen goed. Zorg dat de vloer na de kruipruimte isolatie een goede isolatiewaarde heeft (zogeheten Rc-waarde). Bij isolatie aan de onderzijde van de vloer is dat minstens 3,5. Laat u niet afschrikken door onbekende termen over isolatiewaardes, maar vraag aan onze isolatiespecialist Mike wat u wilt weten.

Wanneer u uw kruipruimte laat isoleren met pur (spuitisolatie), zal u vele euro’s gaan besparen en verhoogt u uw wooncomfort. Een vloer isoleren is gegarandeerd de oplossing voor vocht, kou en schimmel. Ook zal er nooit meer lucht door uw afvoeren naar boven komen.

Bekijk hoe ISOB Isolatiespuiten te werk gaat bij het isoleren van uw kruipruimte.

Gerealiseerde projecten

Veel huishoudens gingen u voor. We hebben een aantal projecten uitgelicht waarbij u kunt zien hoe we uw kruipruimte isolatie aanbrengen.

Vloerisolatie onderzijde kruipkelder

Dit vloerisolatieproject met PUR in de kruipruimte is een perfect voorbeeld van hoe ISOB Isolatiespuiten comfort en energie-efficiëntie samenbrengt. De […]

Bodemisolatie met EPS-schuimparels

Soms is de ruimte onder de vloer te beperkt om te isoleren met polyurethaanschuim. In dergelijke gevallen biedt bodemisolatie met […]