Vloerisolatie

U wilt uw vloer niet alleen isoleren maar ook duurzaam verbeteren. Met ISOB Isolatiespuiten neemt u een vakkundig bedrijf is de arm. Onze materialen zijn hoogwaardig en duurzaam. Ze gaan een leven lang mee. Vloerisolatie zorgt bovendien voor meer comfort in huis en bespaart u energie.

Een vloer isoleren is voor ons dagelijks werk, wij isoleren elk gewenst object of complete projecten. Wanneer u uw vloer of kruipruimte gaat isoleren met pur (spuitisolatie) of EPS-schuimparels, bespaart u vele euro’s. Uw energiekosten gaan omlaag en het komt uw gezondheid ten goede. Een vloer isoleren is gegarandeerd de oplossing voor vocht, kou en schimmel.

Maak een afspraak en zie wat wij voor u kunnen betekenen.  Want een vloer goed isoleren, is geen eenvoudige klus. Bij ons kunt u uitgebreid ideeën uitwisselen en zorgvuldig afwegen wat wij met onze isolatiespuiten voor u kunnen betekenen. Wij hebben ze in vele soorten en maten. Wij zijn op veel terreinen expert in isoleren. Laat u voorlichten en maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Verschillende types vloerisolatie

Kruipruimte isolatie onderkant vloer met PUR

Ga je je kruipruimte isoleren? Doe het dan meteen goed. Zorg dat de vloer na isolatie een goede isolatiewaarde heeft (zogeheten Rc-waarde). Bij isolatie aan de onderzijde van de vloer met PUR is dat minstens 3,5.

Kruipruimte isolatie bodem met EPS Parels

Wanneer PUR-vloerisolatie niet mogelijk is, vanwege een te geringe kruipruimtehoogte, kan bodemisolatie toegepast worden. Bodemisolatie is het aanbrengen (blazen) van een minimaal 130 mm dikke laag EPS-schuimparels op de bodem van de kruipruimte.

vloerisolatie bovenzijde

Vloerisolatie bovenzijde

Heb je een betonnen vloer en geen of een lage kruipruimte? Dan is isolatie op de bovenkant van de vloer een optie.

Gerealiseerde projecten

Veel huishoudens gingen u voor. We hebben een aantal projecten uitgelicht waarbij u kunt zien hoe we te werk gaan.

Vloerisolatie onderzijde kruipkelder

Dit vloerisolatieproject met PUR in de kruipruimte is een perfect voorbeeld van hoe ISOB Isolatiespuiten comfort en energie-efficiëntie samenbrengt. De […]

Bodemisolatie met EPS-schuimparels

Soms is de ruimte onder de vloer te beperkt om te isoleren met polyurethaanschuim. In dergelijke gevallen biedt bodemisolatie met […]

Vloerisolatie bovenkant

In dit project werden we gevraagd tijdens de bouw van dit huis de bovenzijde van de vloer te isoleren met […]