Vloerisolatie

U wilt uw vloer niet alleen isoleren maar ook duurzaam verbeteren. Met ISOB Isolatiespuiten neemt u een vakkundig bedrijf is de arm. Onze materialen zijn hoogwaardig en duurzaam. Ze gaan een leven lang mee. Vloerisolatie zorgt bovendien voor meer comfort in huis en bespaart u energie.

Een vloer isoleren is voor ons dagelijks werk, wij isoleren elk gewenst object of complete projecten. Wanneer u uw vloer gaat isoleren met pur (spuitisolatie), bespaart u vele euro’s. Uw energiekosten gaan omlaag en het komt uw gezondheid ten goede. Een vloer isoleren is gegarandeerd de oplossing voor vocht, kou en schimmel.

Maak een afspraak en zie wat wij voor u kunnen betekenen.  Want een vloer goed isoleren, is geen eenvoudige klus. Bij ons kunt u uitgebreid ideeën uitwisselen en zorgvuldig afwegen wat wij met onze isolatiespuiten voor u kunnen betekenen. Wij hebben ze in vele soorten en maten. Wij zijn op veel terreinen expert in isoleren. Laat u voorlichten en maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Verschillende types vloerisolatie

Kruipruimte isolatie

Ga je je kruipruimte isoleren? Doe het dan meteen goed. Zorg dat de vloer na isolatie een goede isolatiewaarde heeft (zogeheten Rc-waarde). Bij isolatie aan de onderzijde van de vloer is dat minstens 3,5.

vloerisolatie bovenzijde

Vloerisolatie bovenzijde

Heb je een betonnen vloer en geen of een lage kruipruimte? Dan is isolatie op de bovenkant van de vloer een optie.

Gerealiseerde projecten

Veel huishoudens gingen u voor. We hebben een aantal projecten uitgelicht waarbij u kunt zien hoe we te werk gaan.