Jachtisolatie

Voor jachtisolatie staan de beste stuurlui aan wal. Wij van ISOB Isolatiespuiten bieden het gehele jaar door oplossingen voor uw isolatieproblemen! Wij staan in elke situatie voor u klaar.

Voor een duurzaam behoud van uw jacht, is een goede jachtisolatie van essentieel belang. Wij bieden een oplossing voor vochtproblemen. Wij zorgen ervoor dat kou en vocht buiten blijven (condens) en dat uw jacht goed kan blijven functioneren.
Wij geven op elk gewenst moment of volgens planning vorm aan uw wensen op het gebied jachtisolatie. Het is maar net hoe u het wilt.

Meer weten over jachtisolatie en onze andere isolatiemogelijkheden? Laat u zich dan voorlichten tijdens een gesprek met ons.
Wij geven u op praktische en deskundige wijze de mogelijkheden aan. Isolatie en jachtisolatie is  voor ons een tweede natuur.

Maak een afspraak met ISOB Isolatiespuiten. Met een afspraak, kunnen we u nog beter en sneller van dienst zijn.

Polyurethaan (purschuim)

Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten

Kotter isoleren

Eind december 2016 werden we gevraagd om deze kotter/vissersboot te komen isoleren met purschuim. Scheepsisolatie met pur is een ideale manier om […]