Isolatie bouwsector

We verrichten in de bouwsector regelmatig isolatiewerkzaamheden. Denk aan het isoleren van vloeren en muren in nieuwe woningen, maar ook isoleren we bijvoorbeeld spouwmuren van flatgebouwen.

Polyurethaan (purschuim)

Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten

Natuurvriendelijk isoleren: Spouwmuurisolatie met EPS parels

Bij het isoleren van uw huis is het belangrijk om niet alleen te denken aan comfort en energiebesparing, maar ook […]

Romney loods isoleren

In ons nieuwste project in de industriële sector hebben we een Romney loods succesvol geïsoleerd met PUR spuitisolatie. De bijgevoegde […]

Plafond isoleren

In de moderne bouw- en renovatieprojecten speelt isolatie een cruciale rol bij het verbeteren van energie-efficiëntie en het comfort van […]

Romney loods isoleren

Bij deze klant hebben we een Romney loods geïsoleerd met pur tegen condens en voor warmte. Van deze loods wordt […]