Hoe onze klanten ons beoordelen?

Ervaringen Overall rating: ★★★★★ 5 based on 5 reviews
5 1

U kunt ons ook beoordelen!

Voor ons is het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Met name voor anderen is het fijn om te lezen hoe tevreden u bent. Wellicht hebben we onlangs of in een wat verder verleden uw woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie of werkzaamheden mogen verrichten in de zakelijke sector? We zijn benieuwd naar uw mening.

Naam (niet verplicht)
Titel van uw beoordeling
Beoordeling
Kunt u uw beoordeling toelichten

Wat onze klanten van ons vinden?

Vloer gespoten en de spouw opgevuld

★★★★★
5 5 1
Het huis van ons was niet geïsoleerd en had een open spouw. De gas rekening liep de spuigaten uit. ISOB heeft onder de vloer gespoten en de spouw opgevuld. De rekening halveerde het jaar erop. Het werk is zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden.

Wanden isolatie

★★★★★
5 5 1
Perfect gedaan en alles netjes opgeruimd

Spouwmuur geisoleerd

★★★★★
5 5 1
We hebben een wat oudere woning gekocht waarbij de spouwmuur niet geisoleerd was. We hebben gekeken naar verschillende mogelijkheden, maar purschuim isolatie bleek effectief te zijn. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, en met de zomer op komst ben ik benieuwd naar hoe de koelte binnen blijft en de warmte binnen in de winter.

Kruipruimte isolatie

★★★★★
5 5 1
Onze kruipruimte laten isoleren door Mike en zijn mannen. We hebben geen rotzooi gehad, en ze waren dezelfde dag nog klaar. Top werk voor een goeie prijs.

Dakisolatie schuur

★★★★★
5 5 1
Onlangs hebben we het dak van onze nieuwe schuur laten isoleren door ISOB Isolatiespuiten. Mike heeft keurig werk geleverd. De zolder is nu vochtvrij, en de afgelopen winter scheelde het ook in de temperatuur.