Scheepsisolatie

ISOB Isolatiespuiten is de specialist in scheepsisolatie. Ons scheepsisolatie bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van purschuim isolatie aan kotters en andere schepen. Als maritiem isolatiebedrijf maken we gebruik van pur isolatie. Dit is een veel toegepaste techniek. De uiteindelijke toepassing is van vele factoren afhankelijk. Purschuim isolatie wordt veel aangebracht in schepen en jachten. Hierbij zijn de temperatuur en de omgeving van grote invloed.

We isoleren bij ISOB Isolatiespuiten niet alleen luxe jachten, maar ook de wat grotere schepen. Zoals vloeren op schepen en tussenwanden.

Polyurethaan (purschuim)

Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

Polyurea (copu)

Polyurea is een twee componenten kunststof met een hoge treksterkte. Dit is wel tot 225-250% uitrekbaar. De Polyurea wordt met een hogedruk machine aangebracht en in enkele seconde heeft u een naadloze kunststof bescherming. Dit polyarea copu materiaal kan in veel toepassingen uitgevoerd worden. Het voordeel van dit materiaal is dat het naadloos is. Dit materiaal is duurzaam en zeer effectief. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken.

Hieronder vindt u een selectie aan projecten die we reeds hebben uitgevoerd. Wilt u uw schip laten isoleren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten