Scheepsisolatie

ISOB Isolatiespuiten is de specialist in scheepsisolatie. Ons scheepsisolatie bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen van purschuim isolatie aan kotters en andere schepen. Als maritiem isolatiebedrijf maken we gebruik van pur isolatie. Dit is een veel toegepaste techniek. De uiteindelijke toepassing is van vele factoren afhankelijk. Purschuim isolatie wordt veel aangebracht in schepen en jachten. Hierbij zijn de temperatuur en de omgeving van grote invloed.

We isoleren bij ISOB Isolatiespuiten niet alleen luxe jachten, maar ook de wat grotere schepen. Zoals vloeren op schepen en tussenwanden.

Hieronder vindt u een selectie aan projecten die we reeds hebben uitgevoerd. Wilt u uw schip laten isoleren? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten

Kotter isoleren

Eind december 2016 werden we gevraagd om deze kotter/vissersboot te komen isoleren met purschuim. Scheepsisolatie met pur is een ideale manier om […]