Isolatie industriële sector

ISOB Isolatiespuiten is de specialist in het aanbrengen van purschuim isolatie aan industriële objecten. Als industrieel isolatiebedrijf maken we gebruik van pur isolatie. Dit is een veel toegepaste techniek. De uiteindelijke toepassing is van vele factoren afhankelijk. Purschuim isolatie wordt veel aangebracht in grote industriële objecten. Hierbij zijn de temperatuur en de omgeving van grote invloed.

Voor het isoleren van gekoelde bronnen zoals leidingen en tanks en vaten zijn er diverse mogelijkheden.

ISOB Isolatie aan het werk

Van Groningen tot België worden we gevraagd om bijv. leidingwerk te isoleren. Ook hebben we onlangs opslagcontainers geïsoleerd. Ook plaatsen we isolatie aan industriële gebouwen. Hieronder ziet u een aantal mooie projecten die we hebben uitgevoerd.

Polyurethaan (purschuim)

Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

Polyurea (copu)

Polyurea is een twee componenten kunststof met een hoge treksterkte. Dit is wel tot 225-250% uitrekbaar. De Polyurea wordt met een hogedruk machine aangebracht en in enkele seconde heeft u een naadloze kunststof bescherming. Dit polyarea copu materiaal kan in veel toepassingen uitgevoerd worden. Het voordeel van dit materiaal is dat het naadloos is. Dit materiaal is duurzaam en zeer effectief. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten