Agrarische sector

In de agrarische sector zijn we veel actief in de varkens- en pluimveehouderij, en de AGF branche. Denkt u aan (pluim)veestallen, schuren, en bijv. koelcellen. Onze spuitisolatie resulteert gegarandeerd tot betere isolatie van uw object. U zult hiermee besparen in energiekosten, maar ook een betere conditie van uw object is tot het gevolg.

Polyurethaan (purschuim)

Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie, tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie. Afhankelijk van uw object, hebben wij het bijpassende isolatie purschuim en de juiste techniek.

Voor het vullen van drijvers, pontons en boten, kiezen wij voor het aanbrengen van isolatie purschuim met behulp van een giettechniek. Ook op dit gebied genieten wij een uitstekende reputatie.

Polyurea (copu)

Polyurea is een twee componenten kunststof met een hoge treksterkte. Dit is wel tot 225-250% uitrekbaar. De Polyurea wordt met een hogedruk machine aangebracht en in enkele seconde heeft u een naadloze kunststof bescherming. Dit polyarea copu materiaal kan in veel toepassingen uitgevoerd worden. Het voordeel van dit materiaal is dat het naadloos is. Dit materiaal is duurzaam en zeer effectief. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken.

afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Gerealiseerde projecten