Spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuur levert een behoorlijke energiebesparing op. Polyurethaan spouwmuurisolatie is de beste manier om u spouw goed te isoleren. Door deze vorm van isoleren heeft u geen koude muren meer en neemt uw wooncomfort toe.

Ook zult u aan uw energierekening de besparing merken. In de meeste gevallen heeft u in enkele jaren de investering terug verdient. Verder voordeel voor u is dat het ook dat de waarde van uw woning toeneemt, doordat uw energielabel verhoogd wordt.

Werkwijze:
Het gebruiken van het polyurethaan schuim is milieuvriendelijk, en zo werkt u behalve via lager energieverbruik ook op deze manier mee aan het milieu. We boren in de kruising van de voeg een gat van 16 mm er komen 2 gaten per m2. Hierna wordt het polyurethaan schuim in vloeibare vorm geïnjecteerd en komt het in alle mogelijke hoeken kieren en gaten van uw spouw. Nadat injectering blijft de polyurethaan schuim isolatie 20 sec vloeibaar en hard dan binnen 78 sec uit. Het hecht zich aan de binnenzijde van de spouwmuur en eenmaal gehecht zal het polyurethaan schuim nooit meer van zijn plaats komen. Na het isoleren van de spouw maken wij de gaten in voegen ineen zo goed mogelijk gelijkende kleur voegmortel dicht.

Kijk in het bovenstaande zelfgemaakte filmpje hoe het isoleren met purschuim in zijn werk gaat.

Verschillende types spouwmuurisolatie

buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie

buitengevel isolatie

Buitengevel isolatie

Gerealiseerde projecten

Veel huishoudens gingen u voor. We hebben een aantal projecten uitgelicht waarbij u kunt zien hoe we te werk gaan.