Vloer spuiten met polyurea (copu)

Voor een industriële klant in Trinidad hebben we een vloer gespoten met copu. Deze werd te zwaar belast met mobiele kranen die de stempels niet goed op hun plek zette. Hierdoor ontstonden scheuren die we gezamenlijk hebben gerepareerd. We hebben ze grijs en geel gespoten met polyurea.  Zo kan de kraanmachinist zien waar hij de stempels moet zetten.

Dit was een behoorlijk warme klus met temperaturen van boven de 35 graden. In de nacht hebben we nog temperaturen van 28 graden gemeten. Er moest flink doorgewerkt worden omdat we werkten met twee componenten primers voor de hechting. Hoe warmer, des te sneller de primer hard werd.

Polyurea (copu)

Polyurea is een twee componenten kunststof met een hoge treksterkte. Dit is wel tot 225-250% uitrekbaar. De Polyurea wordt met een hogedruk machine aangebracht en in enkele seconde heeft u een naadloze kunststof bescherming.

Vele toepassingen voor polyurea

Dit polyarea copu materiaal kan in veel toepassingen uitgevoerd worden. Zowel in de voedselindustrie, als in de chemie. Of net als tijdens dit industriële project. Het voordeel van dit materiaal is dat het naadloos is. Dat houdt in dat het als ware een soort vloeistofdichte badkuip wordt. Als de polyurea (copu) gespoten is kan er na enkele minuten al op gelopen worden. Als afwerking adviseren wij om er een coating op te zetten. Ook dit kan ISOB Isolatiespuiten verzorgen. Dit materiaal is duurzaam en zeer effectief. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken.

Eigenschappen Polyurea (copu)

  • Binnen enkele seconden een flexibele kunststoflaag
  • Na enkele seconden een flexibele kunststoflaag
  • Na enkele minuten gecoate oppervlak weer in gebruik en beloopbaar
  • Oplos middelvrij en weinig tot geen geur
  • Resistent tegen een diversiteit aan chemicaliën
  • Scheuroverbruggend

 

Vraag een offerte aan
afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl