Polyurea copu op vloer aanbrengen

Bij deze klant in de visverwerkingsindustrie hebben we de vloer gespoten met polyurea (copu). De werkzaamheden bij dit visverwerkingsbedrijf hebben tot gevolg dat alles nu makkelijk te onderhouden en schoon te maken is.

Polyurea (copu)

Polyurea is een twee componenten kunststof met een hoge treksterkte. Dit is wel tot 225-250% uitrekbaar. De Polyurea wordt met een hogedruk machine aangebracht en in enkele seconde heeft u een naadloze kunststof bescherming.

Vele toepassingen voor polyurea

Dit polyarea copu materiaal kan in veel toepassingen uitgevoerd worden. Zowel in de voedselindustrie, als in de chemie. Het voordeel van dit materiaal is dat het naadloos is. Dat houdt in dat het als ware een soort vloeistofdichte badkuip wordt. Als de polyurea (copu) gespoten is kan er na enkele minuten al op gelopen worden. Als afwerking adviseren wij om er een coating op te zetten. Ook dit kan ISOB Isolatiespuiten verzorgen. Dit materiaal is duurzaam en zeer effectief. Bovendien is het materiaal makkelijk schoon te maken.

Eigenschappen Polyurea (copu)

  • Binnen enkele seconden een flexibele kunststoflaag
  • Na enkele seconden een flexibele kunststoflaag
  • Na enkele minuten gecoate oppervlak weer in gebruik en beloopbaar
  • Oplos middelvrij en weinig tot geen geur
  • Resistent tegen een diversiteit aan chemicaliën
  • Scheuroverbruggend

 

Vraag een offerte aan
afbeelding contactpersoon

Mike van der Linden

Directeur ISOB Isolatiespuiten

Mike van der Linden werkt al 28 jaar als isolatiespecialist. Voor hem en zijn enthousiaste collega’s is persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk.

+31 6 81 00 10 44
info@isobisolatiespuiten.nl

Projectfoto's

polyurea kunstof copu vloeistof dicht

Vloer gespoten polyurea met de kleur blauw en wit